onsdag 9 november 2011

Två månader passerat!

Severin flyttade igår till Afrika för att leva där i tre månader och har som ersättare valt en 20årig britt-portugis-tysk(-spanjorfransman). Dominik är en bra prick och vi kommer nog komma mycket bra överens de kommande tre månaderna!

För övrigt har jag sagt upp mitt jobb under regn av förolämpningar och skymfer från min dåvarande chefinna och har börjat med ett så kallat forschungspraktikum som betyder att jag ska "forska" lite tsm med ett doktorandteam inom utveckling av Li-luft-batterier. Det är väldigt intressant och det ska bli kul att få arbeta lite praktiskt... får se om 8 veckor hur bra det funkar att plugga heltid och ha ngn sorts praktik samtidigt!

Blev tillfrågad om jag ville spela bas i en kompis band här... jag har glatt tackat ja, trots att jag aldrig spelat bas... jag får hålla er upprättade (ja alla 5 av er) om hur kändisskapet utvecklas. Det börjar för övrigt också arta sig med mina vänner på universitetet, dvs att jag börjar få dem! I denhär takten känner jag hela Tyskland om 750 000 år :)

Fick nyligen besök av mamma, Milla och Åke också! Sjukt trevligt att få lätta sin hemlängtan lite och dessutom äta upp sig så man står sig igenom vintern. Ser mycket fram emot besök av Jill och Andreas om 15 dagar och därefter är det bara att räkna dagarna tills jag åker hem för att fira julen!

Jag vet att ni mediaförstörda människor förmodligen har svårt att läsa så mycket blogg helt utan bilder så jag får kompensera genom att låta mitt nästa inlägg spraka av bilder!

Citat "Morgenstund hat Gold im Mund"

5 kommentarer:

  1. Fan vad kul att du ska jobba lite praktiskt i ett Li-luft projekt! Kanske du sen kan koka ihop nåt kul som gör att vi kan få liv i gamla Keweten när du kommer tillbaka..! Kul också att du börjat lära känna Tyskland. 750 000 år går fort när man har roligt! Var chefinnans otidigheter förresten orsak eller konsekvens av ditt slutande?
    Vi saknar dig här hemma gubben, Sasha hälsar. Pusspuss

    SvaraRadera
  2. Skönt att du har det bra. :)
    Vi längtar också! Det ska bli skönt både att träffa dig och att komma iväg lite.
    See ya! Puss!

    SvaraRadera
  3. Tack för strålande värdskap och för att du är världens bästa son. ... Vilken är din källa till det där om morgonstunden?

    SvaraRadera
  4. Sebastians pappa! Tack älskade mor!

    SvaraRadera
  5. Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort det utan dig. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa att vi var klara. Efter att Dr.oduduwa lunsjat en magisk kärleks-spell, ringde min man mig på mobiltelefon för att be om ursäkt och han återvände hem.
    Tack så mycket till Oduduwa för att jag tog tillbaka min man hem efter 3 års separation. Vi är för alltid förälskade nu mer än någonsin tidigare, kärlek stavdelar fungerar riktigt snabbt.
    (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) Detta är Dr.Oduduwas personliga kontaktadress, jag rekommenderar starkt att du kan kontakta honom för lösning på äktenskapsproblem som; om du vill avbryta skilsmässdomstolsförfaranden, Love-spell för att locka till ny kärlek, Stava för att föra tillbaka din ex pojkvän inom 48 timmar ... 100% möjligt Oduduwa Magic-Love spell ställde tillbaka min man hemma inom 2 dagar efter att stava lunchaktivering .

    SvaraRadera