måndag 28 november 2011

Hej gott folk :)

Jag har börjat spela i ett nytt band. Det heter Waves och jag spelar bas. Jag har aldrig spelat bas förrut men jag tror det kan vara kul. Om inte annat håller det igång min musikaliska utveckling. Det har tom gått så långt att jag har bestämt mig för att köpa ett externt ljudkort att koppla in min lånade elgitarr (eller bas) och i datorn så att jag kan öva hemma med bra ljud och också spela in. Därtill kommer jag däremot säkert också behöva köpa ett par bra hörlurar (vår granne på våningen ovanför utgör definitionen på galen).

För övrigt känner jag att det börjar lugna ner sig lite med känslorna över att bo i Tyskland! Det är sjukt coolt att bo i ett annat land och det är galet utvecklande men man ska inte underskatta att bo i ett land där man vet hur allting fungerar. Det är lätt hänt att jag har den ursäkten varje gång något inte riktigt går perfekt att ”Det hade funkat om jag varit i Sverige” och dessutom börjar jag jämföra Sverige med Tyskland i avseende på vart jag kommer villja bo när/om jag eventuellt ska bo någonstans permanent. Jag tror att jag behöver se eller ha bott i en handfull fler länder innan jag rättvist kan göra den bedömningen.

Förra veckan hade jag besök av först Kati som sökte jobb på BMW här nere och sen av Jill med hennes pojkvän Andreas, som de goda vännerna de är kom och höll mig sällskap! En tröst i att vara strandad i Tyskland är att det egentligen är lätt och billigt att åka hem! 

3 kommentarer:

 1. Du är så klok, Cedrik. Skönt att du kommer hem snart. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Hur skulle det vara med ett blogginlägg det här året också?

  SvaraRadera