måndag 28 november 2011

Hej gott folk :)

Jag har börjat spela i ett nytt band. Det heter Waves och jag spelar bas. Jag har aldrig spelat bas förrut men jag tror det kan vara kul. Om inte annat håller det igång min musikaliska utveckling. Det har tom gått så långt att jag har bestämt mig för att köpa ett externt ljudkort att koppla in min lånade elgitarr (eller bas) och i datorn så att jag kan öva hemma med bra ljud och också spela in. Därtill kommer jag däremot säkert också behöva köpa ett par bra hörlurar (vår granne på våningen ovanför utgör definitionen på galen).

För övrigt känner jag att det börjar lugna ner sig lite med känslorna över att bo i Tyskland! Det är sjukt coolt att bo i ett annat land och det är galet utvecklande men man ska inte underskatta att bo i ett land där man vet hur allting fungerar. Det är lätt hänt att jag har den ursäkten varje gång något inte riktigt går perfekt att ”Det hade funkat om jag varit i Sverige” och dessutom börjar jag jämföra Sverige med Tyskland i avseende på vart jag kommer villja bo när/om jag eventuellt ska bo någonstans permanent. Jag tror att jag behöver se eller ha bott i en handfull fler länder innan jag rättvist kan göra den bedömningen.

Förra veckan hade jag besök av först Kati som sökte jobb på BMW här nere och sen av Jill med hennes pojkvän Andreas, som de goda vännerna de är kom och höll mig sällskap! En tröst i att vara strandad i Tyskland är att det egentligen är lätt och billigt att åka hem! 

16 kommentarer:

  1. Du är så klok, Cedrik. Skönt att du kommer hem snart. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

      1) Love Spells
      2) förlorad kärlek Spells
      3) skilsmässa Spells
      4) Förbindelse Spells
      5) Bindande Spell.
      6) Breakup Spells
      7) Bannlys en tidigare älskare
      8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
      genom drogunduspellcaster@gmail.com

      Radera
  2. Hur skulle det vara med ett blogginlägg det här året också?

    SvaraRadera
  3. min ex man återvänder hem till mig efter att ha läst en liknande historia kommentar online blogg hur man återställer trasiga kärleksförhållanden.
    Jag visste aldrig kärlek stavning del för att återvända ex kärlekspartner tillbaka förrän för några dagar sedan min ex kom hem hem ber om ursäkt till mig.
    Slutligen hittade jag en omedelbar lösning för att förena tillbaka till ex kärlekspartner. det fungerar för mig .. Jag är säker på att det kommer att fungera för dig också om du provar idag ...
    (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

    SvaraRadera
  4. Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort det utan dig. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa att vi var klara. Efter att Dr.oduduwa lunsjat en magisk kärleks-spell, ringde min man mig på mobiltelefon för att be om ursäkt och han återvände hem.
    Tack så mycket till Oduduwa för att jag tog tillbaka min man hem efter 3 års separation. Vi är för alltid förälskade nu mer än någonsin tidigare, kärlek stavdelar fungerar riktigt snabbt.
    (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) Detta är Dr.Oduduwas personliga kontaktadress, jag rekommenderar starkt att du kan kontakta honom för lösning på äktenskapsproblem som; om du vill avbryta skilsmässdomstolsförfaranden, Love-spell för att locka till ny kärlek, Stava för att föra tillbaka din ex pojkvän inom 48 timmar ... 100% möjligt Oduduwa Magic-Love spell ställde tillbaka min man hemma inom 2 dagar efter att stava lunchaktivering .

    SvaraRadera
  5. Mitt namn är Jehona Bekki, jag är från sverige, den stora mannen Dr.Oduduwa räddade mitt äktenskap från skilsmässa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com). Sedan 2019 har min kärleksförhållande med min make varit hemsk, det fanns ingen öppenhet och sanning från min kärlekspartner, jag älskade honom så dyrt och jag vet att han älskar mig samma sak, men han fortsätter att fuska, han är inte konsekvent och tar ansvar som hemmamannen, inget barnstöd, vi har två barn tillsammans, Jane och Terry är så härliga barn, de fortsätter att fråga mig när kommer pappa att återvända hem, jag måste övertyga dem om att deras far gudar ett jobb i västra länder och de har velat träffa sin far igen, jag försökte allt mitt bästa för att söka hjälp för att få honom hem, min man lämnade hemmet för cirka 11 månader sedan, inga textmeddelanden och inga telefonsamtal från honom och han blockerade mig ut kan jag inte kontakta honom igen, jag trodde aldrig på kärleksförtryck med ljus i ljus och andra material kan föra tillbaka min man hem, tills min mycket goda vän presenterade mig för en stor man som heter Dr.Oduduwa kärlek stavkanal, Jag kontaktade honom och inom några minuter fick jag svar och han berättade för mig allt som krävs och förfaranden för att ta del i kärleksförtrollning med framgång. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och vägledning under bönprocessen för förtrollning av kärlek. det var enkelt och enkelt att förstå snabba svar är säkra. inom några timmar är det gjort och jag fick ett telefonsamtal från min kärleksman som har så länge inte kunde ringa mig på telefon och han ringde mig direkt omedelbart efter att all kärlek stavaktivering är framgångsrik. detta kan hända med någon om du tror att prova idag. Jag är väldigt nöjd med min familj tillsammans eftersom jag gör alla åtgärder för att få honom tillbaka. Jag älskar min man så mycket, jag var redo att göra allt mänskligt möjligt för att få honom tillbaka till mig. vi har båda framtiden tillsammans och jag kan inte släppa honom. Idag är jag väldigt glad att jag har honom mycket nära mig just nu med mer kärlek och förtroende för vårt kärleksförhållande mer än någonsin tidigare. Allt tack till Dr.oduduwa kärlekstempel för brådskande lösning för att få tillbaka ex kärlekspartner. han hjälper dig att lära dig och utveckla bättre sätt att hantera de frågor som står i vägen för dina kärlekslivsmål.

    Kärlek magiska trollformler ring för att hitta sann kärlek
    magisk kärlek återvända stava böner för att föra tillbaka ex kärlekspartner
    Skilsmässor (talisman ring för kärlek dominans och kärlek kraft)
    Anslutning till nya find love trollformler
    Örter och rötter botar mot cancer / HIV-stavning.
    Uppdelningsförhållanden Staver
    Att föra tillbaka en tidigare älskande pojkvän med ljusstake bön
    Du vill bli befordrad på kontoret / Lottery spell magisk ring
    Du måste tillfredsställa din fru på sexbädden (älskar superkraft)

    Så många människors kärleksförhållanden / äktenskap är glada idag på grund av kärleksformer böner och praxis för att få ömsesidig kärlek och attraktion till varandra utan någon störning från någon i din relation.

    Notera; Kärlek stavning fungerar direkt för de människor som är beslutsamma, starka och modiga i hjärtat, All Magic Love Spell-metoder är säkra, det finns inga biverkningar och det är mest tid vad du kan göra på egen hand hemma, och du kommer också att bli guilded och ge instruktioner från varje steg för steg i kärlek stavningsförfarande ..
    för brådskande hjälp och rådgivning vänligen kontakta Dr.Oduduwa GrandMaster till alla andra kärlekstjärnor i världen. att få brådskande hjälp och hjälpa till att få tillbaka din ex kärlekspartner,
    skriv snabbt ett meddelande via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  6. god dag kära vän här ute, jag är glad att kunna dela med mig av fantastiska mirakel och under som hände för bara två dagar sedan min pojkvän som satt i fängelse i nästan ett år släpptes gratis, Dr.Oduduwa trollformaren hjälpte mig med magi stavningskraft att be för min vän och han gjorde alla former av magiska trollformler för att gynna mig. Min vän satt i fängelse i mer än ett år, och jag var orolig för honom och jag ville verkligen ha bort honom men jag har inte mycket pengar att betala för hans borgen eller rättegång, jag förklarade denna situation för mina kollegor på jobbet och hon rådde mig att hellre kontakta En trollformel som kunde hjälpa mig att starta en magisk besvärjelsekraft för att frigöra min vän från fängelset, jag tror aldrig riktigt på magisk besvärjelse tidigare och detta var mitt första försök att göra sådan magi. så jag gav det ett försök och jag kontaktar kommunikation med Dr.Oduduwa via hans personliga e-post (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) och Dr.Oduduwa svarar på mitt e-postmeddelande omedelbart, han lovar att hjälpa mig att starta en kärleksförtrollningskraft till handling som kommer att gynna min vän att släppas från fängelset. Jag följde noggrant alla instruktioner från Dr.Oduduwa som jag fick och jag gjorde allt han bad mig göra, strax efter 48 timmar efter att jag fick ett samtal från min advokat och han sa att min vän har släppts från fängelset utan någon anklagelse. jag blev så glad och jag ringde min pojkvän för att bekräfta om det är sant att han är ute från fängelset, då svarade han på mitt samtal och sa ja att han är ute från fängelset och ville träffa mig, just nu är jag och min pojkvän glada tillsammans och ska gifta sig nästa helg. Jag är så glad och jag uppskattar hjälpen från Dr.Oduduwa och jag rekommenderar honom starkt till alla som vill starta en magisk magi för omedelbart resultat och mirakel.
    att kommunicera med Dr.Oduduwa för att få hjälp skicka meddelande till e-postadressen (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  7. Är du i stort behov av kärleksbesvärjelser för att få tillbaka din före detta älskare eller återförena ditt äktenskap? kontakta DR ISIKOLO för snabb 48 timmars lösning. Jag heter Melena Marius och jag hade problem med min man för ett år och ett halvår sedan, vilket ledde oss ifrån varandra. När han gjorde slut med mig var jag förvirrad och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom, jag kände mig så tom inombords. Tills jag stötte på DR ISIKOLO på internet om hur han har hjälpt så många människor att lösa olika problem. Jag mailade honom och jag berättade för honom om mitt problem och jag gjorde vad han bad mig göra för att han skulle hjälpa mig, för att kortfattat göra den långa historien kort. Innan jag visste ordet av, på mindre än 48 timmar, ringde min man mig och han kom tillbaka till mig och berättade att han var ledsen över vad som pågick mellan oss båda. Slutligen skriver jag detta vittnesbörd för att framföra mitt tack och djupa tack till dig DR ISIKOLO för att du har hållit dina ord och dina löften genom att föra honom tillbaka till mig på bara 48 timmar av din kraftfulla trollformel, och för att du använde dina begåvade och stora krafter för att ta honom tillbaka. Om du behöver hans hjälp kan du mejla honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsappa honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  8. Hej alla, mitt namn är Abbie Moore, är från USA. Jag vill dela med mig av mitt underbara vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min man, som jag svor att någonsin vara med tills han lämnade mig för en annan kvinna utan anledning och jag försökte få saker att fungera för oss båda men saker och ting blev värre och jag älskar honom så mycket. Det finns inget jag kunde göra för att få tillbaka min man, tills jag såg ett vittnesbörd som delas av en kvinna som heter Lauren från Australien på internet som pratar om en kraftfull trollformler som tog tillbaka sin man inom 72 timmar och jag bestämmer mig för att ge det ett försök och till min största förvåning gjorde han det också för mig precis som han gjorde för Lauren och jag har många som klagar på falsk trollformel men den här jag träffade var en riktig trollformel som hjälpte mig att lösa mitt problem ,Jag hade ingen lösning på och det mest överraskande är att vår kärlek är väldigt stark. Det finns inget som att vara med mannen du älskar. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka till mig med hjälp av DR IBINOBA om du har liknande problem, jag kommer att råda dig att kontakta honom, han är där för att hjälpa dig och få ett leende på läpparna som han gjorde mot mitt och andra. Du kan kontakta honom på WhatsApp +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

    SvaraRadera
  9. Jag har varit gift med min fru i 6 år och nyligen gjorde hon slut med mig och det sårade mig djupt när hon sa åt mig att lämna henne ifred och att hon inte älskar mig längre trots att jag alltid var trogen och ärlig mot henne. Jag försökte alla sätt att få tillbaka henne genom att köpa henne vad hon vill ha, som jag alltid gjort och hon lämnade mig fortfarande förkrossad..hon har nu en ny pojkvän som förstörde mig ännu mer, tills en vän till mig från gymnasiet hänvisade mig till Dr Ibinoba. Den här mannen förändrade mitt liv totalt. Jag följde allt han sa åt mig att göra och min fru kom tillbaka. Jag blev förvånad över allt som hände precis som han sa till mig. Jag trodde på allt han sa till mig och allt var sant. Du kan kontakta honom, han hjälper dig med allt du behöver och svarar snabbt när du kontaktar honom via hans WhatsApp-nummer: +2348085240869, E-post: dromionoba12@gmail.com

    SvaraRadera
  10. Jag är verkligen förvånad över Dr Isikolos mirakulösa erfarenheter och underverk som har spridits på internet och över hela världen. Hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka sin före detta älskare. Jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och ha en vila i sinnet och försäkrade mig att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig, blev jag bara så chockad att jag valde samtalet och kunde Om jag inte tror mina öron, bad han mig verkligen att förlåta honom och jag visste att kärleken och lyckan verkligen var återställd. kontakta DR ISIKOLO på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp på: +23481333261196.

    SvaraRadera
  11. TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
    Min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och jag visste inte att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196.

    SvaraRadera
  12. Jag heter Geimina Matelis. Äktenskapsproblem fick mig i en stor röra som tyvärr ledde till att jag skilde mig från min man. Jag gick igenom en hel del i nästan ett år. Jag försökte gå vidare och jag kunde inte eftersom jag var hjärtbruten och krossad och hade två barn att ta hand om helt ensam. I allt detta slutade jag aldrig att älska min före detta man och jag fortsatte att försöka fixa vår fackförening igen tills jag fick reda på DR ISIKOLO som var allmänt känd på internet för att hjälpa människor. Jag var tvungen att kontakta honom och fick veta att han kan hjälpa mig också, vilket han gjorde när jag följde honom. Han återställde bandet mellan mig och min man och skilsmässan ogiltigförklarades och vi är ännu lyckligare tillsammans än jag någonsin föreställt mig. Han är pålitlig och pålitlig och på bara 2 dagar kommer resultatet av hans arbete att manifesteras utan tvivel. mejla honom via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  13. Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Ilekhojie skulle få tillbaka min före detta man efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Ilekhojie, sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min före detta man efter att han bad om att få skilja mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Ilekhojie gav mig hopp och försäkran om att han kommer att föras tillbaka till mig. Efter att han gjort försoningsbesväret ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder detta sätt för att uppskatta Dr Ilekhojie för vad han gjorde för mig och för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan nå honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348147400259 eller e-post: /gethelp05@gmail.com)

    SvaraRadera
  14. Hej alla, jag heter Laura Schörling och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började manifestera sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com om du behöver någon form av hjälp.

    SvaraRadera
  15. Jag är väldigt glad idag med min familj. Jag heter Bianca Bethune och bor i KANADA. Min man lämnade mig i fyra år och jag älskar honom så mycket att jag har letat efter ett sätt att få tillbaka honom sedan dess, jag har provat många alternativ men han kom inte tillbaka förrän jag träffades en vän som skickade mig till Dr IBINOBA, en trollformler som hjälpte mig att få tillbaka min man efter 48 timmar...Jag och min man lever lyckligt tillsammans idag DR IBINOBA är en god man, du kan kontakta honom. Nu ska jag ge råd seriösa personer som hamnat i denna typ av problem att kontakta honom nu, en snabb lösning utan stress, nu kallar jag honom min far.. kontakta honom alltid online, kontakta honom på hans whatsapp +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

    SvaraRadera