söndag 25 september 2011

Trasig!!!


Jag har plikttroget festat de senaste 4 dagarna på Wiesn, har överlagt att gå idag också men min lever lever isåfall inte länge till. Efter det förra inlägget hade jag ännu inte varit inne i ett av de många jättestora tälten; det är så Wies'n ska upplevas! När man lyckats få plats vid ett bord beställer man in öl (då får man enlitersstop (ein Mass)) och så ställer man sig på sin bänk och dansar till en av de ungefär 20 roterande Wiesnlåtarna som jag måste säga är fett bra! Det är fantastiskt bra stämning och fantastiskt dyrt men jag ska hur som helst dra ner på festandet och inte gå mer om inte någon masar sig ner hit och hälsar på! Jag har dessutom börjat jobba heltid nu... Jag har kass lön men som student i Tyskland betalar man ingen skatt på sin lön så det blir rätt bra betalt ändå, dessutom kan jag svulla i mig hur mycket mat som helst gratis :)

 

Jag har också köpt flygbiljetter hem, den 20e december bär det av och någon dag innan nyår kommer också käre Sebastian och hälsar på och så flyger vi hem tillsammans; jag är mäkta nöjd över det arrangemanget! Ni stockholmare som läser detta får se till att förbereda en sjuk nyårsfest :)

I Löwenbräutältet, tydligen tjänar servitriserna typ 300 000kr under Wiesn!
Jag och Kristian (eller Christian men han läser nog inte detta!)

Ett annat arrangemang som gläder mig mycket är att Mamma, Åke och Milla (Styvfar och lillasyster) kommer och hälsar på i november :) Nu ska jag plugga lite inför mitt jobb, har ett häfte jag måste läsa skiten ur!

5 kommentarer:

 1. Weeeeheeeej! Vi måste fira nyår ihop ju!!!

  SvaraRadera
 2. Detta vittnesbörd är sant lån. Jag är en kvinna med 2 barn. Sen döden av min man fann jag mig själv i trubbel. Och jag har avvisats av banker. Jag läste ett vittnesbörd om lån, som talade för en ärlig och seriös man som min hjälp för ett lån på 650.000,00 Kr. Så jag bestämde mig att dela detta tillfälle att här du som inte har förmån för bankerna är e-post: muscolinogiovanni61@gmail.com

  http://www.prets-et-financement.com

  SvaraRadera
 3. Jag är glad att dela mitt vittnesbörd! Jag och min man hade turen att kontakta dr.Oduduwaspellcaster@gmail.com
  Vi såg ett inlägg på nätet här hur Dr.Oduduwa tar tillbaka en dam ex-man, och hon skrev också e-postadressen till profeten Oduduwa the Great också.
  I augusti 2016. Problemen vi hade var svåra motgångar och vi letade efter livmoderns frukt.
  Jag hade ett problem med upphört menstruation under en period av 6 år.
  Genom profeten Oduduwas levande gud blev jag levererad samma månad.
  Dr.Oduduwa lovar att hjälpa mig och han ber mig att köpa några saker som jag köpte och skickade till honom via DHL
  Samma dag jag registrerade jag köpte varorna och skickade till Dr.Oduduwa, samma dag kastade han stavningen på min vägnar
  Omedelbart såg jag min period nästa dag! Tre dagar innan jag kunde flyga över till Lagos,
  Jag blev väldigt sjuk och jag slog ut en rosa substans. Jag kämpade för styrka de dagar. Jag kunde inte äta något och tog bara vatten,
  Även fram till dagen för min resa. Det var inte lätt men Guds nåd var över mig och jag lyckades nå dr.oduduwa tempel.
  "Sedan jag återvände från Afrika har allt om mitt liv förändrats. Jag är glad att berätta för er alla goda morgon.
  Gudarna till Dr.Oduduwa är verkligen levande. Jag är nu gravid! Efter sex hela år utan att ens se min menstruation,
  Jag är nu en gravid kvinna till Guds ära. Jag är mållös på vad Gud har gjort. Fler och fler välsignelser fortsätter komma varje dag!
  Tack, Droduduwa! "
  Vad är din egen utmaning? Kontakta dr.oduduwaspellcaster@gmail.com, bli ansluten av tro och ta emot din egen touch av mirakel!
  Dr.Oduduwa kan lösa problem som .. Ta tillbaka ex love spell, Stava för att komma tillbaka Lita på ett förhållande, stava för att sluta fuska och sluta ligga i ett förhållande
  Stava för att få ditt eget barn, Stava för att sluta skilja sig, skilja sig och stava för kampanj på jobbet.
  Examensframgång Stavning.
  Kontakta Oduduwa på sin personliga e-postadress: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera