söndag 25 september 2011

Trasig!!!


Jag har plikttroget festat de senaste 4 dagarna på Wiesn, har överlagt att gå idag också men min lever lever isåfall inte länge till. Efter det förra inlägget hade jag ännu inte varit inne i ett av de många jättestora tälten; det är så Wies'n ska upplevas! När man lyckats få plats vid ett bord beställer man in öl (då får man enlitersstop (ein Mass)) och så ställer man sig på sin bänk och dansar till en av de ungefär 20 roterande Wiesnlåtarna som jag måste säga är fett bra! Det är fantastiskt bra stämning och fantastiskt dyrt men jag ska hur som helst dra ner på festandet och inte gå mer om inte någon masar sig ner hit och hälsar på! Jag har dessutom börjat jobba heltid nu... Jag har kass lön men som student i Tyskland betalar man ingen skatt på sin lön så det blir rätt bra betalt ändå, dessutom kan jag svulla i mig hur mycket mat som helst gratis :)

 

Jag har också köpt flygbiljetter hem, den 20e december bär det av och någon dag innan nyår kommer också käre Sebastian och hälsar på och så flyger vi hem tillsammans; jag är mäkta nöjd över det arrangemanget! Ni stockholmare som läser detta får se till att förbereda en sjuk nyårsfest :)

I Löwenbräutältet, tydligen tjänar servitriserna typ 300 000kr under Wiesn!
Jag och Kristian (eller Christian men han läser nog inte detta!)

Ett annat arrangemang som gläder mig mycket är att Mamma, Åke och Milla (Styvfar och lillasyster) kommer och hälsar på i november :) Nu ska jag plugga lite inför mitt jobb, har ett häfte jag måste läsa skiten ur!

4 kommentarer:

  1. Weeeeheeeej! Vi måste fira nyår ihop ju!!!

    SvaraRadera
  2. Detta vittnesbörd är sant lån. Jag är en kvinna med 2 barn. Sen döden av min man fann jag mig själv i trubbel. Och jag har avvisats av banker. Jag läste ett vittnesbörd om lån, som talade för en ärlig och seriös man som min hjälp för ett lån på 650.000,00 Kr. Så jag bestämde mig att dela detta tillfälle att här du som inte har förmån för bankerna är e-post: muscolinogiovanni61@gmail.com

    http://www.prets-et-financement.com

    SvaraRadera